As a result of the so many fraudulent orders that we receive each day, it is imperative that we take all necessary measures to minimize credit card fraud. Therefore, we reserve the right to refuse any order that appears to be suspicious or that proves to be fraudulent. Additionally, in certain cases, Mobile Unlocked may request that you submit a scanned photocopy of your picture ID, passport,credit card statements and your bank statements to completely verify the integrity of your order to avoid credit fraud.

Si rezultat i urdhrave kaq mashtrues që marrim çdo ditë, është e domosdoshme që të marrim të gjitha masat e nevojshme për të minimizuar mashtrimin me kartë krediti. Prandaj, ne rezervojmë të drejtën për të refuzuar çdo urdhër që duket të jetë i dyshimtë ose që dëshmon të jetë mashtrues. Përveç kësaj, në raste të caktuara, Mobile Unlocked mund të kërkojë që të dorëzoni fotokopjen e skanuar të ID-së së fotos, pasaportës, deklaratave të kartës së kreditit dhe deklaratave tuaja bankare për të verifikuar tërësisht integritetin e porosisë tuaj për të shmangur mashtrimin e kredisë.

 • Delivery,Cancell-Pranimi,Anulimi

  All unlock codes and unlock confirmations are sent by email to the email address that the customer enters on the order form. Delivery times shown on the website are guidelines only, based on averag...

  Delivery,Cancell-Pranimi,Anulimi
 • Refunds-Rimbusimet

  Refunds If no unlock code is found for a particular phone, a refund will be processed within 24 hours of us becoming aware that no code is available. All refunds can take around 7 days to appear in...

  Refunds-Rimbusimet
 • Fraud Protection-Mbrojtja nga mashtrimet

  As a result of the so many fraudulent orders that we receive each day, it is imperative that we take all necessary measures to minimize credit card fraud. Therefore, we reserve the right to refuse ...

  Fraud Protection-Mbrojtja nga mashtrimet

ACCEPTED PAYMENT METHODS

Powered By GSM Genie