Refunds If no unlock code is found for a particular phone, a refund will be processed within 24 hours of us becoming aware that no code is available. All refunds can take around 7 days to appear in your account depending on your bank/credit card company. If your phone was already unlocked before you purchased a code or unlocking service, that will not be considered grounds for a refund. Where an unlock code does not work and we confirm by email that we are not able to find an alternative solution, you must claim a refund by providing video evidence as detailed below. This is to show that the information on the order form was correct, and that the unlock process did not work. In some situations the video may still enable us to help you unlock your phone. The video should be sent to us as an attachment or uploaded to Youtube as an unlisted video, with the link sent to us.

Rimbursimet Nëse nuk gjen ndonjë kod zhbllokimi për një telefon të veçantë, një rimbursim do të përpunohet brenda 24 orëve nga ne duke u bërë të vetëdijshëm se asnjë kod nuk është i disponueshëm. Të gjitha rimbursimet mund të kërkojnë rreth 7 ditë që të shfaqen në llogarinë tuaj në varësi të kompanisë tuaj bankare / kartë krediti. Nëse telefoni juaj ishte i hapur përpara se të blini një kod ose të zhbllokoni shërbimin, kjo nuk do të konsiderohet bazë për rimbursim. Kur një kod zhbllokimi nuk funksionon dhe konfirmojmë me email se ne nuk jemi në gjendje të gjejmë një zgjidhje alternative, duhet të kërkoni një rimbursim duke ofruar dëshmi video të detajuara më poshtë. Kjo është për të treguar se informacioni në formën e porosisë ishte e saktë dhe se procesi i çbllokimit nuk funksionoi. Në disa situata videoja mund të na mundësojë që t'ju ndihmojmë të zhbllokoni telefonin tuaj. Videoja duhet të dërgohet tek ne si një shtojcë ose të ngarkuar në Youtube si një video e regjistruar, me lidhjen që na është dërguar.

 • Delivery,Cancell-Pranimi,Anulimi

  All unlock codes and unlock confirmations are sent by email to the email address that the customer enters on the order form. Delivery times shown on the website are guidelines only, based on averag...

  Delivery,Cancell-Pranimi,Anulimi
 • Refunds-Rimbusimet

  Refunds If no unlock code is found for a particular phone, a refund will be processed within 24 hours of us becoming aware that no code is available. All refunds can take around 7 days to appear in...

  Refunds-Rimbusimet
 • Fraud Protection-Mbrojtja nga mashtrimet

  As a result of the so many fraudulent orders that we receive each day, it is imperative that we take all necessary measures to minimize credit card fraud. Therefore, we reserve the right to refuse ...

  Fraud Protection-Mbrojtja nga mashtrimet

ACCEPTED PAYMENT METHODS

Powered By GSM Genie